Zavedamo se, da še tako dober material ne pomeni nič v kolikor ni pravilno izbran in vgrajen na pravo mesto. Pri gradnji hiš opažamo, da se optimizacija gradnje izvaja šele takrat, ko izvajalci že izvajajo dela, le to pa investitorju povzroča slabo voljo in dodatne stroške. V izogib temu vam nudimo različna svetovanja.


ENERGETSKO SVETOVANJE

V kolikor imate starejšo energijsko potratno hišo vam svetujemo kako s čim manjšimi stroški kvalitetno doizolirati streho ali fasado. S pravo izbiro izolacije tudi ne boste potrebovali potratnih klimatskih naprav v poletnem času.

V kolikor razmišljate o gradnji nove hiše, prizidka ipd. vam bomo svetovali glede debeline toplotne izolacije, saj je dobro, da je le ta usklajena s toplotno prehodnostjo oken in ostalih gradbenih detajlov. Le tako, bo vaš denar vložen optimalno.  

GRADBENO SVETOVANJE

Izvajalcem nudimo različna svetovanja glede pravilne vgradnje materialov, ki jih prodajamo. Svetovanja izvajamo preko delavnic na katere vas bomo povabili v kolikor nam sporočite vaše podatke. Če želite lahko svetovanje izvedemo tudi v vaših prostorih ali na vašem gradbišču s prikazom pravilne izvedbe in poudarkom na detajlih.

Arhitektom in projektantom nudimo svetovanja pri načrtovanju. V kolikor želite nas kontaktirajte in oglasili se bomo pri vas v najkrajšem možnem času.


FINANČNO SVETOVANJE

Gradnja in obnova sta povezani s stroški, ki lahko presežejo vaše finančno stanje, zato vam nudimo ugodne pogoje financiranja preko bank ali Eko sklada.Potrebujete nasvete iz zgoraj navedenih področij?
Izkoristite možnost osebnega svetovanja in nas pokličite ter se dogovorite za obisk!

 059 018 070

 

 

Hiše z minimalno potrebo po energiji le to brez težav in večjih stroškov nadomestijo z okolju prijaznimi viri energijePravilno načrtovanje zmanjšuje stroške gradnje


Ugodni kreditni pogoji in načini financiranja.