Gradnja z naravnimi materiali že dolgo časa ni več modna muha temveč odgovoren pristop k trajnostni gradnji. V podjetju Natura produkt želimo trgu ponuditi materiale, ki pozitivno vplivajo na okolje ali pa ga minimalno obremenjujejo. Z materiali, ki vam jih ponujamo lahko gradite hiše z nizkim ogljičnim odtisom. Le te stremijo k temu, da vsak vgrajen material predstavlja kar se da majhno breme za okolje skozi njegovo proizvodnjo, vgradnjo in uporabo.


PREDNOSTI

Naravni materiali so izredno trajni vendar le pod pogojem, da jih vgradimo pravilno, zato na naših straneh najdete vse podatke, ki jih potrebujete za kvalitetno in pravilno izvedbo. Lesena konstrukcija strehe, stene ali poda obdana z naravnimi izolacijskimi materiali bo imela daljšo življenjsko dobo kot če bo obdana z umetnimi ali anorganskimi izolacijami. Prednost toplotnih izolacij iz celuloznih ali lesnih vlaken je v tem, da toploto prepuščajo tudi do 4 krat počasneje, zato se mansardna stanovanja poleti ne pregrevajo, pozimi pa se preko noči ne ohladijo.


KAM PO NARAVNE GRADBENE MATERIALE

Materiale lahko kupite tudi pri vseh večjih prodajalcih gradbenih materialov širom po Sloveniji.


  
MERKUR gradbeni centri
Večji kraji po Sloveniji
  

V kolikor trgovec ne bi imel naših materialov na zalogi nas obvestite in uredili vam bomo prevzem materiala v vaši najljubši trgovini v najkrajšem možnem času!


NARAVNI GRADBENI MATERIALI IZ NATURA PRODUKT PONUDBE

Podjetje NATURA PRODUKT tržišču ponuja široko paleto naravnih materialov za ekološko gradnjo. Ponudba zajema toplotno izolacijske materiale, sekundarne kritine, gradbene folije, materiale za tesnenje, gradbene plošče iz lesa in lesnih vlaken, konstrukcijski les ter vse ostalo kar je potrebno za izgradnjo ekoloških objektov.


 

Les je izredno trajen material. Pravilno vgrajen in obdan z naravnimi izolacijami lahko brez večjih težav doseže tudi več 100 letno življensko dobo.
Proti plačilu vam uredimo dostavo tudi na vaš dom.